Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Εκτός γραμμής το πλοίο Άγιος Νεκτάριος



Εκτός γραμμής το πλοίο Άγιος Νεκτάριος
Το Υπουργείο Ναυτιλίας & Αιγαίου απέρριψε την αίτηση ετήσιας δρομολόγησης του πλοίου Ε/Γ- Ο/Γ ΑΓ/ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ για τυπικούς λόγους (μη υποβολή φορολογικής ενημερότητας), αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Α.Ν.Ε.Σ. που εκδόθηκε σήμερα το πρωί. Έτσι από σήμερα 1 Νοεμβρίου, οι γραμμές των συμβατικών στον Σαρωνικό είναι θέμα 3 πλοίων (2 μιας εταιρείας και 1 μίας άλλης). Μήπως αυτό σας θυμίζει λίγο μονοπώλιο; Ποιες θα είναι οι συνέπειες αυτού, για το επιβατικό κοινό μπορούμε να φανταστούμε; Εάν τελικά αυτό παγιωθεί τι θα γίνει τους επόμενους μήνες που θα βγουν σε συντήρηση τα πλοία; Κάθε πότε θα μπορούμε να πηγαίνουμε στον Πειραιά; Ερωτήματα που θα απαντηθούν συν τω χρόνω…
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της εταιρείας ΑΝΕΣ:
Ανακοίνωση της Α.Ν.Ε.Σ. για την απόρριψη της αίτησης ετήσιας δρομολόγησης του πλοίου μας Ε/Γ- Ο/Γ ΑΓ/ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
Το Υπουργείο Ναυτιλίας & Αιγαίου απέρριψε την αίτηση ετήσιας δρομολόγησης του πλοίου μας Ε/Γ- Ο/Γ ΑΓ/ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ για τυπικούς λόγους (μη υποβολή φορολογικής ενημερότητας).
Εντύπωση και εύλογα ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι, κάτω από συνθήκες ολοσχερούς οικονομικής κατάρρευσης των ακτοπλοϊκών εταιρειών, είμαστε η μοναδική εταιρεία με οφειλές προς το Δημόσιο;;;
Η εταιρεία μας θα επανυποβάλλει το αίτημα δρομολόγησης και ελπίζουμε ότι στις επόμενες ημέρες το πλοίο μας θα επανέλθει κανονικά στα δρομολόγιά του.
Διαβεβαιώνουμε το επιβατικό κοινό ότι η όποια προσπάθεια μονοπώλησης της γραμμής ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΙΓΙΝΑ δε θα περάσει.
Η χαμηλή τιμολογιακή πολιτική που εφαρμόζει η εταιρείας μας είναι προς όφελος των επιβατών και του τόπου και πρέπει να έχει συνέχεια.
Το Δ.Σ. της Α.Ν.Ε.Σ.

πηγη neaepohi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου