Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για το Aegina Masters Beach Volley

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για το Aegina Masters Beach Volley

Η Αίγινα υποδέχεται για 3η συνεχή χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley. Φέτος, όμως, η διοργάνωση αποκεντρώνεται! Τα Aegina Masters πάνε… Πέρδικα! Μπροστά από την εμβληματική εκκλησία του Αγίου Σώστη πρόκειται να φιλοξενηθούν το τετραήμερο 4, 5, 6 και 7 Ιουλίου οι πρωταθλητές, αλλά και όλοι όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες που θα αναδείξουν τους νικητές των Σιρκουί. Ο χώρος μοιάζει ο πλέον κατάλληλος. Οι αγώνες δεν είναι μόνον μια ευκαιρία για να γνωρίσουν οι επισκέπτες και την άλλη πλευρά της Αίγινας, την παραδοσιακή, την πιο γραφική, είναι και ένα εγχείρημα στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας, αλλά και ενίσχυσης της τουριστικής κίνησης στο πανέμορφο ψαροχώρι της Αίγινας.

Το γήπεδο του Αγίου Σώστη διαμορφώνεται ήδη. Η θέση του είναι τέτοια, ώστε οι θεατές και επισκέπτες να μπορούν να απολαύσουν τη θέα που απλώνεται ακριβώς μπροστά τους από κάθε πλευρά του ορίζοντα. Ο περιηγητικός τουρισμός συναντά τη Μονή και τις εναλλακτικές μορφές που παίρνει εκεί η διασκέδαση. Η θάλασσα, απ’ την άλλη, συναντά τον παραλιακό δρόμο που ταξιδεύει το βλέμμα από την Αιγινήτισσα και τον Μαραθώνα έως και το Φάρο, τα καράβια που έρχονται, τα παιδιά που πλατσουρίζουν… Mια "ευλογία" που ανταμώνει τον υγιή αθλητισμό, τη ξεγνοιασιά του καλοκαιριού, την άμμο και το σώμα.

Αδιαμφισβήτητα, για την επιτυχή έκβαση της 3ης – λίγο διαφορετικής από τις άλλες χρονιές- διοργάνωσης, χρειάζεται η στήριξη του συνόλου της τοπικής κοινωνίας, μιας και το Aegina Master Beach Volley προβάλει με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας. Όσοι θέλουν, λοιπόν. να στηρίξουν το Aegina Masters Beach Volley @Perdika 2013 και να προβάλουν την επιχείρηση τους μέσα από αυτό παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κο Φίλιππο Τζίτζη στο τηλέφωνο 6940 907043.

Master Beach Volley: Η Οργανωτική Επιτροπή

Ήρθε η ώρα να συστηθούμε! Ο χρόνος μετρά ήδη αντίστροφα και η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley που θα πραγματοποιηθεί στην Πέρδικα, 4, 5, 6 και 7, έχει ήδη συσταθεί και δρα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με αγάπη για το beach voley, με φροντίδα για τη διατήρηση της γραφικότητας μπρος απ’ τη πανέμορφη και εμβληματική εκκλησία του Αγίου Σώστη.

Η Οργανωτική Επιτροπή αποτελείται από ανθρώπους του αθλητισμού, αιρετούς του Δήμου Αίγινας και εκπροσώπους της τοπικής κοινότητας της Πέρδικας. Ο καθένας από το δικό του πόστο καλείται καθημερινά να συνδράμει στην επιτυχή διεξαγωγή του Aegina Master Beach Volley @Perdika 2013.

Οργανωτική Επιτροπή:

Φίλιππος Τζίτζης -Πρόεδρος

Κώστας Δρόσος –Αντιπρόεδρος

Νίκος Τζίτζης -Γραμματέας

Αναστάσιος Κρεούζης -Ταμίας

Στάθης Νικολούζος -Συντονιστής

Δημήτρης Μαλτέζος –Υπεύθυνος Γηπέδου

Αναστάσιος Αμάφης –Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας

Νεκτάριος Κοκκόλης –Πρόεδρος Επαγγελματικής Ένωσης Πέρδικας

Παναγιώτης Βάρτζελης –Μέλος, Πρόεδρος Τουριστικής Προβολής

Φωτεινή Μπήτρου- Μέλος

Γιάννης Ρετσίνας –Μέλος

Γιάννης Καλαμάκης -Μέλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου